מתכון המבורגר מושלם וקליל במיוחד

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אם ניסיתם את מתכון לחמניות ההמבורגר שלנו, אתם בטח תשמחו לקבל גם מתכון לקציצת המבורגר שתוכלו להכניס לתוכו. עם בשר עסיסי, תיבול מדויק והכנה קלילה, אתם תוכלו ליהנות ממנה קלאסית ועשירה בטעמים. הכינו גם צ'יפס וירקות בצד, והכינו לעצמכם ארוחת בורגר ביתית עשירה וטעימה מתי שרק תרצו.

רכיבים:

• 700 גרם בשר טחון מנתח צ'אך טחון (עם 80% שומן, לא פחות)
• 1 ביצה גדולה
• 1/4 כוס פירורי לחם פנקו
• 1 בצל שאלוט טחון/חצי בצל רגיל טחון
• 2 שיני שום קצוצות
• 1/2 כפית פפריקה מעושנת/פפריקה מתוקה
• 1/2 כפית כמון טחון
• 1/2 כפית פלפל שחור טחון
• 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. ערבבו את כל הרכיבים של קציצות ההמבורגר בקערה, כסו והכניסו למקרר למשך שעה אחת לפחות. זה יאפשר לבשר לספוג את הטעמים מכל התבלינים.
2. הוציאו את תערובת הבשר מהמקרר וצרו ממנה 6 קציצות אחידות בגודלן. ניתן להכין גם פחות קציצות שמכילות יותר בשר.
3. מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהשמן חם, מניחים את הקציצות במחבת ומטגנים עד שהן משחימות ומעט חרוכות בצד אחד, כ-3-5 דקות. הופכים, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומכסים. מבשלים למשך 2-5 דקות נוספות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים, מוציאים ישירות ללחמניות טריות ונהנים.

 

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה