מתכון פנקייק תפוחים קינמון בניחוח משכר

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אחד השילובים הקלאסיים באפייה הוא תפוחים עם קינמון, והשילוב האהוב הזה מתאים למגוון קינוחים טעימים. אם אתם מחפשים מתכון טעים במיוחד לראש השנה, או פשוט כי אתם אוהבים תפוחים, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא. הפנקייק הקלאסי מקבל כאן טוויסט, עם מיקס של תפוחים וקינמון שיוצרים את השילוב המושלם. פנקייק תפוחים קינמון מושלם עבור כל יום בשנה, ואנחנו ממליצים בחום לנסות אותו בהקדם.

רכיבים:

• 2 כוסות קמח לבן
• 2 כפות סוכר
• 2 כפיות אבקת אפיה
• 1 כפית אבקת קינמון
• 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
• 1/2 כפית מלח
• 2 כוסות חלב
• 2 ביצים גדולות, טרופות קלות
• 120 גרם חמאה ללא מלח, מומסת
• 1 תפוח קטן (מומלץ תפוח מזן גרני-סמית), קלוף ומגורר

הוראות הכנה:

1. בקערת מיקסר גדולה טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
2. מוסיפים את החלב, הביצים והחמאה המומסת לחומרים היבשים ומערבבים עד לאיחוד.
3. מקפלים פנימה את התפוח המגורר.
4. נותנים לבלילה לנוח כ-5 דקות.
5. מחממים מחבת טפלון או מחבת פסים על להבה בינונית. כשמחבת חמה, יוצקים כ-1/4 כוס ההבלילה על המחבת עבור כל פנקייק.
6. מטגנים עד שנוצרות בועות על פני הפנקייק מלמעלה והשוליים מתייצבים מעט, לאחר מכן הופכים ומטגנים עוד 1-2 דקות עד להזהבה.
7. עורמים על צלחת ומגישים עם תוספות אהובות. מומלץ בחום להוסיף קצפת, תפוחים מקורמלים, דבש, או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. בתיאבון!

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה