מתכון קרם ברולה קל הכנה שיפתיע אתכם

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

קרם ברולה הוא אחד הקינוחים האהובים והמוכרים ביותר בעולם; רפרפת הווניל, שמעליה שכבה פציחה של סוכר, עשתה עלייה מצרפת לישראל ולכל רחבי העולם, והיא תמיד מצליחה להרשים כאשר מגישים אותה לשולחן. מתכון מסורתי של קרם ברולה הוא מאתגר מעט, אך המתכון הבא עבור קרם ברולה קל הכנה יפתיע אתכם! מומלץ להכין אותו מראש, וליהנות מקינוח טעים ועשיר בטעמי וניל מופלאים.

רכיבים:

• 480 מ"ל שמנת מתוקה
• 1/2 כוס סוכר לבן
• 6 חלמונים
• 1 כפית תמצית וניל
• 1/4 כוס סוכר חום

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
2. טורפים בקערה גדולה את השמנת המתוקה, הסוכר, החלמונים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת ל-4-6 כלים אישיים חסיני אש.
4. מניחים את הכלים האישיים בתבנית אפייה וממלאים את תבנית האפייה במים חמים מספיק, עד מחצית דפנות כלי האפייה.
5. אופים במשך 30-35 דקות, או עד שהקרם ברולה מתייצב אך עדיין רוטט במרכז.
6. מוציאים את התבניות מאמבט המים ומצננים לטמפרטורת החדר.
7. מצננים במקרר למשך שעתיים לפחות, או לילה שלם.
8. כשרוצים להגיש, מפזרים את הסוכר החום באופן שווה על החלק העליון של הקרם ברולה.
9. בעזרת לפיד מטבח ממיסים את הסוכר עד ליצירת קרום פריך ומקורמל.
10. מגישים מיד ונהנים!

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה