עוגיות פאדג' שוקולד עשירות וממכרות

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אם אתם רוצים להתפנק באמת, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לעוגיות פאדג' שוקולד. העוגיות האלו מציעות את השילוב המושלם של טעם שוקולד עז ומרקם עשיר במיוחד. הן תענוג מוחלט לחובבי השוקולד וישאירו אתכם עם חשק לעוד. בין אם תכינו אותן לאירוע מיוחד, מפגש עם חברים או פשוט כדי לספק את החשק שלכם למשהו מתוק, עוגיות השוקולד הפאדג'יות האלה יעשו את העבודה.

רכיבים:

• 225 גרם חמאה ללא מלח
• 2 כוסות סוכר לבן
• 4 ביצים גדולות
• 1 כפית תמצית וניל
• 1 כוס קמח לבן
• 1/2 כוס אבקת קקאו לא ממותק
• 1 כפית אבקת אפייה
• 1/4 כפית מלח
• 1 כוס שוקולד צ'יפס מריר חצי מתוק

הוראות הכנה:

1. מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה המתאימה למיקרוגל ממיסים את החמאה עד שהיא נוזלית לחלוטין.
3. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את החמאה המומסת והסוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
5. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים בהדרגה את הרכיבים היבשים לרכיבים הרטובים, ומערבבים עד שהם מתאחדים.
6. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס החצי מתוק. מוודאים שהם מפוזרים באופן שווה בכל הבצק.
7. בעזרת כף או כף גלידה, מניחים עיגולים של בצק על תבנית האפייה המוכנה, תוך שמירה מרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה.
8. אופים בתנור שחומם מראש במשך כ-10-12 דקות, או עד שהשוליים מתייצבים אך המרכז עדיין נראים מעט רך.
9. מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר על התבנית למשך 5 דקות. לאחר מכן מעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.

 

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה