נאגטס עוף ביתי בתיבול מושלם

חיפוש מהיר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
נאגטס עוף

נאגטס עוף הם נשנושים מושלמים לילדים וגם למבוגרים. רשתות מזון מהיר מכינות כמויות אדירות של החטיף הזה, אבל כולנו יודעים שהם לא מכילים תמיד את מיטב הרכיבים. במקום לקנות נאגטס שטוגנו מראש, הוקפאו וטוגנו שוב – נסו להכין את הגרסה הביתית. הנאגטס הבאים הם מהירי הכנה, טעימים במיוחד, ומזינים הרבה יותר מנאגטס תעשייתיים. אם אתם מעדיפים לא לטגן אותם בשמן עמוק, תוכלו להשתמש במכשיר לטיגון באוויר חם, או לאפות את הנאגטס בתנור. מומלץ בחום לא לוותר על רוטב הברביקיו הביתי, או להגיש את הנאגטס עם קטשופ ומיונז.

רכיבים:

עבור הנאגטס:

• 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
• 2 כוסות קמח לבן (ניתן להמיר בפירורי לחם)
• 2 כפיות פפריקה מתוקה
• ½1 כפיות אבקת שום
• ½1 כפיות אבקת בצל
• ½1 כפיות מלח
• ½ כפית פלפל
• 3 ביצים

עבור רוטב הברביקיו:

• 3 כפות רסק עגבניות
• 2 כפות שמן צמחי
• 2 כפות חומץ בלסמי
• ½ כפית פפריקה מעושנת, לפי הטעם
• מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

נאגטס עוף:

• חממו שמן צמחי בסיר גדול לטיגון עמוק.
• ערבבו יחד את הקמח והתבלינים בקערה רדודה.
• בקערה נפרדת טרפו יחר את הביצים.
• צפו את העוף קודם בקמח, אחר כך בביצים ולבסוף שוב בקמח. לקבלת ציפוי עבה יותר חזרו על התהליך פעם נוספת.
• טגנו בשמן את הנאגסט – עד שהן זהובות ופריכות. הוציאו את הנאגטס בעזרת כף מחוררת והניחו אותם בקערה עם נייר סופג.

רוטב ברביקיו:

• טרפו יחד את רסק העגבניות, השמן והחומץ הבלסמי עד לקבלת תערובת אחידה. תבלו במלח, פלפל ופפריקה מעושנת.
• העבירו את הרוטב לצנצנת סטרילית ואטומה. הגישו מיד עם הנאגטס. ניתן לשמור את הרוטב במקרר עד שבוע לאחר ההכנה.

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה