סלט נודלס ובקר שירענן לכם את התפריט

חיפוש מהיר

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

השילוב בין בקר ונודלס הוא שילוב קלאסי, עם מגוון מתכונים לראמן ומרקי נודלס שכוללים רצועות בקר עסיסיות. מלבד המתכונים האלה, ניתן להכין גם סלט נודלס ובקר מרענן, שמשלב בין שני הרכיבים האהובים האלו במטבח הקלאסי. המתכון הבא לסלט נודלס ובקר הוא קל להכנה, מרענן וטעים גם כשהוא קר.

רכיבים:

עבור הסלט:

• 240 גרם אטריות אורז (ורמיצ'לי)
• חצי קילו סטייק בקר (כגון סינטה)
• 1 כוס ירקות מעורבים פרוסים דק (גזר, פלפל, מלפפון, כרוב וירקות אחרים שאתם אוהבים)
• 1 כוס חסה מגוררת
• 1/4 כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, נענע או פטרוזיליה)
• 1/4 כוס בוטנים או קשיו מרוסקים (לא חובה, אבל מוסיף טעם רב)

עבור הרוטב:

• 1/4 כוס רוטב סויה
• 2 כפות מיץ ליים
• 2 כפות רוטב דגים (ניתן להמיר בטריאקי)
• 1 כף שמן שומשום
• 2 כפות סוכר חום
• 1 שן שום, קצוצה
• 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
• 1/2 כפית פתיתי צ'ילי

הוראות:

1. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות האריזה. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. שמים בצד בינתיים.
2. מחממים מחבת על להבה בינונית-גבוהה. מתבלים את סטייק הבקר במלח ופלפל או בתיבול המועדף עליכם. צורבים את הסטייק כ-4-5 דקות מכל צד (או יותר אם רוצים), עד שהוא מוכן לרמת העשייה המועדפת עליכם. מסירים את הסטייק מהאש ונותנים לו לנוח כמה דקות. פורסים את הסטייק דק.
3. בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בקערה גדולה, שלבו יחד את אטריות האורז המבושלות, בשר בקר פרוס, ירקות מעורבים, חסה מגוררת או ירקות מעורבים ועשבי תיבול טריים.
5. מטפטפים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי לצפות הכל בצורה אחידה.
6. מקשטים בבוטנים מרוסקים או קשיו, אם רוצים, לתוספת קראנץ'.
7. הגישו מיד את סלט הנודלס בקר ותהנו!

עוד במגזין
רעבים?
צרו איתנו קשר

השאירו לנו פנייה