השף עמית רז – טבעוני

השאירו לי פנייה ואחזור אליכם בהקדם:

על השף

עמית רז - שף טבעוני

היי לכולם:) לאחר שלמדתי בישול באופן מקצועי בדרום אפריקה, וצברתי ניסיון בתור שף במקומות שונים בעולם, הגעתי באחד מטיולי להודו, שם התאהבתי בתרבות ובמטבח המקומי, והחלטתי להישאר במדינה וללמוד את רזי המטבח ההודי במשך שנה.

כשחזרתי לדרום אפריקה הקמתי את מסעדת “מסאלה-דוסה”, אשר הציגה שילוב מרענן בין חדשנות קולינרית לשמירה על עקרונות הבישול ההודי המסורתיים. המסעדה זכתה עד מהרה להצלחה רבה. במשך 11 שנים, ניהלתי את המסעדה והייתי לשף הראשי שלה ותוך כדי העברתי סדנאות בישול הודי מקצועיות והכשרתי שפים מקומיים. כעת, בדירת גן קסומה, מוקפת עצים בלב תל אביב, אני מקיים סדנאות בישול הודי מסורתי ומארח קבוצות של עד 10 אנשים לערב של חוויה קולינרית מיוחדת, שכל כולה מבוססת על טהרת הבישול הטבעוני. ביחד, נתכנן ארוחת שף ייחודית עם תשומת לב על הפרטים הקטנים ובקשב רק למה שאתם אוהבים, מתוך מבחר רחב מאוד של מנות שאני מתמחה בהן, וכמובן שיש סיום מתוק עם קינוח מושלם, וכוס יין שתלווה אתכם לאורך הערב. מחכה לראותכם!

השאירו לנו פנייה