מיכאל ויניצקי – שף פרטי

אז קצת עליי..
גדלתי במשפחה בה אמא תמיד מבשלת, וכולם אוהבים לארח. צפיתי באימי מעניקה ומקבלת חזרה אהבה דרך האוכל שהעניקה לאורחים. עברו שנים, והחלטתי להפוך את הבישול למקצוע: למדתי במכללה לקולינריה דן גורמה. שם הגעתי לדרגה של שף סוג 5. עבדתי במסעדות יוקרה שמשלבות סגנונות קולינריים שונים ומגוונים. בשנים האחרונות אני עוסק באירועים פרטים, קייטרינג וגיליתי שזה הדבר שהכי ממלא אותי. זה המקום שמאפשר לי לתת ביטוי עצמי דרך הצלחת שאני מכין בשבילכם, מהניסיון שרכשתי. זה מתחיל בשיחה עם הלקוח על מנת להבין בדיוק את הפרטים הקטנים של החוויה שהוא רוצה לקבל, ומשם אני ממשיך לכתוב תפריט שנוגע בדיוק באירוע ובטעמים הנחשקים.

על קצה המזלג..

השאירו לי פנייה ואחזור אליכם בהקדם:

השאירו לנו פנייה